Hrvatica se opredelila: Đoković i Nadal su negde bolji, ali Federer je GOAT

Izvor: B92, 21.Maj.2020, 16:21

Hrvatica se opredelila: Đoković i Nadal su negde bolji, ali Federer je GOAT

Hrvatska teniserka Ana Konjuh dala je svoje mišljenje o debati o najvećem igraču svih vremena.

Hrvatica koja je odigrala samo sedam mečeva od US opena 2017. godine zbog povrede lakta koja joj je praktično uništila karijeru, mišljenja je da je GOAT.

"Rodžer Federer mi je omiljeni teniser i on je, za mene, najveći svih vremena. Rafael >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nadal, Novak Đoković i Endi Mari su sjajni, ali Rodžer je ispred njih prema mom mišljenju", rekla je Konjuh i dodala:

"On ima publiku na svojoj strani i uspeva da sklopi kockice na terenu i van njega. Znam koliko je to teško i zaslužuje sve pohvale".

Iako Novak i Rafa imaju svoje prednosti, teniserka koja je sa 17 godina uspela da uđe u Top 100 (2014) veruje da je Švajcarac sveukupno bolji.

"Rodžer je superstar i svi znaju za njega. Nadal i Đoković su ostvarili više od njega u određenim poljima, ali, sveukupno, i dalje rangiram Rodžera ispred njih", dodala je Konjuh.

I dalje dosta mlada, 22-godišnja Konjuh je dodala da pokušava da se vrati tenisu i da misli da su povrede iza nje.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.