Gvardiola: Siti i Liverpul kao Đoković, Nadal i Federer

Izvor: RTS, 26.Nov.2018, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola: Siti i Liverpul kao Đoković, Nadal i Federer

Menadžer fudbalera Mancester Sitija Pep Gvardiola trku za titulu prvaka Engleske sa Liverpulom uporedio je sa rivalstvom u tenisu Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i Rodžera Federera. Španac smatra da klub sa Enfilda "gura" Siti ka još boljim igrama i rezultatima, slično kao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << što međusobno rade Đoković, Nadal i Federer.
"Liverpul nam pomaže. Vrlo slično je sa Nadalom, Federerom i Đokovićem, oni "guraju" jedan drugog. Potrebni su nam jaki konkurenti i igrači to znaju. Znaju koliko je snažan Liverpul i moramo da budemo na vrhunskom nivou i ne ispuštamo bodove. U suprotnom, Liverpul će biti šampion", rekao je Gvardiola.

Kao jake konkurente svrstao je i Čelsi, Totenhem i Arsenal, ali i izbegao gradskog rivala Junajted.
"Da bismo se takmicili potrebni su nam dobri protivnici koji su bliski po snazi nama. Ove sezone ih imamo i u Premijer ligi i u Evropi", rekao je Gvardiola.
Siti je trenutno prvi na tabeli Premijer lige sa 35 bodova, dva više od Liverpula, pet od Totenhama, a sedam od Čelsija.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pep: Liverpul nas čini boljim, to je kao Novak, Rafa...

Izvor: N1 televizija, 26.Nov.2018

Menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola kaže da je za njegov tim dobro da ima jakog konkurenta, kakav je Liverpul, u Premijer ligi...Šampion Engleske je posle 13 kola prvi 35 osvojenih bodova, dok je Liverpul drugi sa 33...Ta dva tima još ne znaju za poraz u prvenstvu, a u prethodnom kolu su ostvarili...

Nastavak na N1 televizija...

MI I LIVERPUL KAO NOLE, RAFA I RODŽER: Gvardiola uporedio Premijer ligu sa tenisom

Izvor: Kurir, 26.Nov.2018

Menadžer fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola trku za titulu prvaka Engleske sa Liverpulom uporedio je sa rivalstvom u tenisu Novaka Ðokovića, Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.