Izvor: 011vodič.com, 23.Jul.2019, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“GLEDAJ I UČI OD NOVAKA!” Toni Nadal je sa Rafom gledao finale Vimbldona, ali jedan savet pokazuje koliko je Đoković SILAN!

Foto: Nic Bothma / EPA; Stric Rafaela Nadala i bivši trener, Toni Nadal, otkrio je o čemu je razgovarao sa drugim teniserom sveta tokom finala Vimbldona. Novak Đoković i Rodžer Federer igrali su gotovo pet sati i Toni kaže da je tom prilikom imao dosta tog da kaže Rafi. Obično se misli kako najbolji igrači na svetu sve rade nepogrešivo, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << čak i šampion kakav je Rafael Nadal ume da zakaže što se dogodilo u polufinalu sa Federerom. Foto: Tanjug/AP Rafael Nadal – Finale je bilo jedno od najboljih u istoriji, imalo je sve što je trebalo za veliki meč, mada pamtim bolje mečeve na US Openu ili recimo u polufinalu Rolan Garosa 2011. godine – rekao je Toni Nadala za špansku državnu televiziju. Kaže da se još mnogo toga može očekivati od njegovog bivšeg učenika. – Rafa ima još dosta godina pred sobom na najvišem nivou, tačnije sve dok bude osetio da ga tenis uzbuđuje. Godinama su govorili kako će imati kraću karijeru, srećom, nisu bili u pravu. Bio je u stanju da sluša, ispiisali su ga drugi. To je znak inteligencije. Nivo igre je uvek bio visok, nekad i previsok – smatra Toni. NEKI DRUGAČIJI VAJDA I JELENA NA TRIBINAMA Smejaćete se kada vidite šta je Nole dobio za prvi ATP trofej /FOTO/ REGULARNOST VIMBLDONA 2019! Evo šta je otkriveno o najvažnijem turniru koji je završen NOVAKOVIM TRIJUMFOM Potom je otkrio tajnu o čemu je sa Rafom pričao tokom finala Đoković – Federer. – Zajedno smo gledali finale i rekao sam mu: Pogledaj gde Novak stoji, odakle vraća servis. Bio je mnogo bliži osnovnoj liniji nego što je Rafa bio protiv Rodžera u polufinalu. Priznao mi je da sam u pravu i da nije bilo dobro što je stajao daleko iza kod riterna. Pitao sam ga: Zašto nisi […] More
The post “GLEDAJ I UČI OD NOVAKA!” Toni Nadal je sa Rafom gledao finale Vimbldona, ali jedan savet pokazuje koliko je Đoković SILAN! appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Tvrde da je Đoković uzeo na sreću Federera: Evo šta Nadal misli o tome

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jul.2019

Prije više od sedmicu dana odigrano je jedno od najuzbudljivijih finala u istoriji Vimbldona, ali reakcije na meč se i dalje ne stišavaju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.