Đoković protiv Nadala u finalu mastersa u Madridu

Izvor: Studio B, 08.Maj.2011, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković protiv Nadala u finalu mastersa u Madridu

Drugi reket sveta će se u nedelju u borbi za 24. titulu u karijeri sastati sa Špancem Rafaelom Nadalom koji je u prvom polufinalu bio bolji od Švajcarca Rodžera Federera sa 2:1 u setovima.

Đoković je zabeležio 31. uzastopnu pobedu od početka godine i sada je na dva trijumfa od izjednačenja sa Bjornom Borgom na drugom mestu svih vremena.

Đoković se do sada 25 puta sastajao sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Nadalom i devet puta izlazio kao pobednik, ali ni jednom nije bio uspešan na šljaci.

Nagradni fond turnira je 3.706.000 evra.

Đoković je sada na dve pobede od Bjorna Borga koji se nalazi na drugom mestu liste tenisera svih vremena (prvi je Amerikanac Džon Mekinro sa 42 pobede u 1984. godini).
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.