Đoković i Nadal padaju

Izvor: B92, 20.Maj.2021, 18:43

"Đoković i Nadal padaju"

Francuz Žil Simon često komentariše "veliku trojku" svetskog tenisa i to je učinio još jednom u razgovoru za "L'Ekip".

On je govorio o Novaku Đokoviću i Rafaelu Nadalu posle njihovog finala na Masters turniru u Rimu.

Španac je tada slavio trijumf posle tri seta i skoro tri sata borbe, te je povratio trofej u prestonici Italije u svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vlasništvo.

"Nivo igre Novaka Đokovića i Rafaela Nadala je u padu. Znatno manje su dominantni nego pre nekoliko godina i pate protiv sve više rivala", rekao je Simon.

"Gotovo da nemaju mirne mečeve. Ali, i dalje se nekako drže", dodao je Francuz.

Nedavno se između Đokovića i Nadala u vrhu ATP liste ubacio Danil Medvedev na drugo mesto, ali sa vrlo malom razlikom u odnosu na Nadala.

Mnogi smatraju da vreme "velike trojke" prolazi, ali Srbin i Španac i dalje osvajaju najveće turnire i opstaju u vrhu, dok je kod najstarijeg Rodžera Federera pad usledio usled povreda i dve operacije kolena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.