Đoković - Nadal 2:2 (UŽIVO)

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jul.2018, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković - Nadal 2:2 (UŽIVO)

Naš i španski as, koji dele megdan u drugom polufinalnom meču, načekali su se da izađu na Centralni teren pa se igra pod krovom.

I set

2:2 Novak opet siguran na svoj servis

1:2 Još jednom Nadal osvaja gem na svoj servis, ali još teže. Ponovo se igralo na razliku.

1:1 Uzvraća Đoković

0:1 Nadal dobija prvi gem na svoj servis >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koji se igrao na razliku

Počeo je 52. okršaj dva teniska velikana današnjice po čemu su ubedljivi rekorderi. Novak Đoković vodi protiv Rafaela Nadala sa 26:25 u pobedama.

Njihov susret je zbog prethodnog od 6:35 časova između Južnoafrikanca Kevina Andersona i Amerikanca Džona Iznera počeo mnogo kasnije od predviđanja pa je glavni vimbldonski stadion pod zatvorenim krovom. Ako ne završe do ponoći po našem (23 č po Griniču), meč će biti nastavljen sutra pre ženskog finala između Amerikanke Serene Vilijams i Nemice Angelike Kerber.

First ball hit at 8.09pm. This was supposed to be the main course but more like bedtime cocoa pic.twitter.com/8DiQqdgukh— Eleanor Crooks (EleanorcrooksPA) July 13, 2018

Friday night lights. DjokerNole vs RafaelNadal.#Wimbledon semi-final.

You don't want to miss it.

https://t.co/JAnCt0TODB

https://t.co/fk7us9oLje pic.twitter.com/v3acxCAX2U— Wimbledon (Wimbledon) July 13, 2018

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković - Nadal 2:3 (UŽIVO)

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jul.2018

Naš i španski as, koji dele megdan u drugom polufinalnom meču, načekali su se da izađu na Centralni teren pa se igra pod krovom...I set..2:3 Đoković propustio dve brejk-lopte..2:2 Novak opet siguran na svoj servis..1:2 Još jednom Nadal osvaja gem na svoj servis, ali još teže. Ponovo se igralo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.