ĐOKOVIĆ NABIO KOMPLEKSE NADALOVOJ PORODICI: Navijali su da Srbin izgubi od Cicipasa u finalu!

Izvor: HotSport.rs, 15.Jun.2021, 17:41

ĐOKOVIĆ NABIO KOMPLEKSE NADALOVOJ PORODICI: Navijali su da Srbin izgubi od Cicipasa u finalu!

Ovo smo i očekivali. Nekadašnji trener Rafaela Nadala, koji mu je ujedno i stric Toni Nadal, napisao je kolumnu za španski portal Pais. On je dao do znanja da će broj osvojenih Gren slem titula odlučiti ko je najbolji ikada. Istakao je da se veruje da će Rafael osvojiti jedan od preostala dva do kraja […]
The post ĐOKOVIĆ NABIO KOMPLEKSE NADALOVOJ PORODICI: Navijali su da Srbin izgubi od Cicipasa u finalu! appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Toni: Verujem da Rafa osvaja Vimbldon ili US open

Izvor: N1 televizija, 15.Jun.2021

Toni Nadal, stric i bivši trener slavnog španskog tenisera Rafaela Nadala, u kolumni za španski Pais piše da će broj osvojenih grend slem titula biti ključan u borbi za status najvećeg tenisera u istoriji.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.