DETALJ KOJI JE SVIMA PROMAKAO: Nole napravio šou, Nadal se smejao kao lud (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2021, 11:23

DETALJ KOJI JE SVIMA PROMAKAO: Nole napravio šou, Nadal se smejao kao lud (VIDEO)

Komentar srpskog asa oduševio najvećeg rivala.

Novak Đoković nije uspeo da savlada Rafaela Nadala u finalu mastersa u Rimu. Posle drame u tri seta „kralj šljake“ je nadigrao najboljeg tenisera sveta i slavio rezultatom 7:5, 1:6, 6:3.

Brentfordu je za četiri boda izmakao direktan plasman u Premijer ligu, pa je morao u plej-of, gde večeras (19.00) gostuje Bornmutu. Kvota na dvojku je 2,70, kec >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je 2,80, a iks 3,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bornmut - Brentford.

Iako je ostao bez šeste titule na turniru u Rimu, Đoković nije bio previše razočaran. Tokom ceremonije proglašenja pobednika stigao je i da se našali, pa da najveće rivale Nadala i Rodžera Federera, kao i sebe, proglasi novom generacijom svetskog tenisa.

Ova izjava nasmejala je pošteno i Rafaela Nadala, čije oduševljenje nije mogla da sakrije ni maska. Novi sudar dva majstora mogli bismo da vidimo uskoro na Rolan Garosu. Trenutni skor u pobedama je 29:28 za Đokovića.

'We are the Next Gen' 😆@DjokerNole #IBI21 pic.twitter.com/E5YJ6t0pJv

— Tennis TV (@TennisTV) May 16, 2021

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Beatris, sestra bliznakinja kanadske teniserke Eženi Bušar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.