Košarkaši Rusije i Belorusije izbačeni iz kvalifikacija za Evropsko prvenstvo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Apr.2023, 07:11

Košarkaši Rusije i Belorusije izbačeni iz kvalifikacija za Evropsko prvenstvo

Čelnici Međunarodne košarkaške federacije (FIBA) zvanično su potvrdili da Rusija i Belorusija neće moći da igraju na Evropskom prvenstvu 2025. godine.

FIBA je svim evropskim savezima poslala pismo u kom se potvrđuje da Rusima i Belorusima neće biti omogućeno učešće u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, koje startuju u novembru ove godine.

Organizatori Evropskog prvenstva 2025. godine su Kipar, Poljska, Letonija i Finska. Završnica takmičenja, nokaut faza, biće održana u Letoniji.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Alkaras je novi Nadal"

Izvor: B92, 19.Apr.2023

Mladi španski teniser Karlos Alkaras mogao bi da bude naslednik Rafaela Nadala, izjavio je Grk Stefanos Cicipas, prenosi Jurosport...Alkaras je trenutno drugi teniser sveta iza Srbina Novaka Đokovića. Španac će početkom maja da proslavi 20. rođendan..."Što se Nadala tiče, definitivno mnogo nudi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.