CEO SVET SE SMEJE RAFI: Nadal u KARIJERI nije doživeo OVAKVE dve greške (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2021, 13:05

CEO SVET SE SMEJE RAFI: Nadal u KARIJERI nije doživeo OVAKVE dve greške (VIDEO)

Španac predmet podsmeha i u svojoj domovini.

Španski teniser Rafael Nadal sigurno grabi ka peharu na ATP turniru u Barseloni. Kralj šljake je rutinski savladao zemljaka Pabla Karenja Bustu rezultatom 2:0 (6:3, 6:2) i u borbi za pehar igraće protiv Grka Stefanosa Cicipas.

Barselona juri Atletiko na prvom mestu, blizu mu je, ali će danas (16.15) imati težak zadatak, pošto gostuje odličnom Viljarealu. Kvota na dvojku je 1,70, a na kombinazziju 2&3+ 2,30. Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve kvote kladionice MOZZART za Viljareal - Barselona.

Iako je "počistio" Bustu sa terena, Kralj šljake je pokazao u pojedinim trenucima da je ipak čovek od krvi i mesa, odnosno, da se i njemu dešavaju početničke greške.

Rafa je u svojoj domovini napravio dva neverovatna propusta, kakvi mu se nisu desili u dosadašnjoj karijeri, a njegovi "kiksevi" nasmejali su sve poklonike "belog sporta".

Najpre je kod vođstva od 5:1 u prvom setu promašio lopticu, kada je želeo da smečuje, i ona mu je se izmigoljila.

😅 Rafa is human after all...#BCNOpenBS pic.twitter.com/1FYhmMqeBd

— Tennis TV (@TennisTV) April 24, 2021

Sledeća greška Rafe je bila još smešnija, pošto je prikom drugog servisa mislio da je promašio servis polje i napravio duplu grešku, ali sudija u stolici je ostao nem, pa je Pablo Karenjo Busta osvojio poen iz servisa.

Didn't like the serve, no? 😂

A rare @RafaelNadal error of judgement!#BCNOpenBS pic.twitter.com/Ynm7ZiQ9Hy

— Tennis TV (@TennisTV) April 24, 2021
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.