BRITANAC NEMA DILEMU: Nadal će uzeti Rolan Garos, a onda...Novak prihvata IZAZOV

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2022, 21:42

BRITANAC NEMA DILEMU: Nadal će uzeti Rolan Garos, a onda...Novak prihvata IZAZOV

Tipuje na Srbina!

Bivši britanski teniser Greg Rusedski analizirao je trku za najboljeg igrača svih vremena, te izneo stav da i dalje smatra da će Novak Đoković osvojiti najviše grend slemova iako ga je posle Australijan Opena pretekao Rafael Nadal.

- Mislim da će Novak osvojiti 24 ili 25 grend slem titula - pričao je Rusedski, još pre nego što je srpski teniser onemogućen da nastupi na Australijan openu.

I pored nesrećnih okolnosti u Australiji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << po Đokovića njegovo mišljenje se nije promenilo.

- Uvek sam govorio da će Đoković završiti sa najviše Grend slemova i i dalje mislim isto. On je najbolji. Jedino mesto gde je Federer opasan je Vimbldon, a ne znamo koliko će biti fizički spreman. Verovatno će Nadal osvojiti 22. grend slem na Rolan Garosu - rekao je nedavno Britanac.

On je dalje izneo svoja očekivanja od 2022. godine.

- Mislim da će Đoković prihvatiti izazov i pokušati da osvoji Vimbldon i US Open koliko god može. Lako bismo mogli da 2022. završimo sa Noletom i Rafom koji imaju 22 grend slema. Videćemo šta će se desiti, ali mislim da će Đoković završiti sa najviše velikih titula - zaključio je Rusedski.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.