BILO JE LEPO VIDETI GA OPET: Novaku žao što je Nadal ponovo odustao

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 11:26

BILO JE LEPO VIDETI GA OPET: Novaku žao što je Nadal ponovo odustao

Španac se povukao sa Mastersa u Indijan Velsu.

Mnogi su se nadali novom spektaklu i novom duelu Novaka Đoković i Rafaela Nadala. Do njega bar u Indijan Velsu neće doći.

Španski šampion se povukao u poslednji čas zbog povrede kuka.

Novak Đoković nije krio žaljenje što njegov veliki rivala neće nastupiti u Indija Velsu.

- Tužno je zbog turnira što je Rafa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << morao da se povuče - rekao je Novak na konferenciji za medije, a zatim nastavio:

- Zajedno smo putovali u SAD, slučajno smo se sreli i bilo ga je lepo videti. Znam da je došao ovde ranije kako bi se privikao na vremensku razliku i trenirao što više kako bi bio spreman da igra. Dao je sve od sebe.

Đoković je bio slobodan u prvom kolu Mastersa u Indijan Velsu, a u drugom će mu protivnik biti Australijanac Aleksandar Vukić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.