Američki novinar hvalio Nadala – Jelena Đoković ga ispravila VIDEO

Izvor: B92, 16.Maj.2021, 10:11

Američki novinar hvalio Nadala – Jelena Đoković ga "ispravila" VIDEO

Ove nedelje, 16. maja, sve će biti u znaku dvojice najboljih tenisera današnjice, Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

Srbin i Španac će u finalu Mastersa u Rimu (ne pre 17 časova) igrati svoj 57. međusobni duel i mnogi prave uvertire u taj okršaj.

To je učinio i američki novinar Kristofer Kleri koji je na Tviteru opisao Nadala kao "imenicu".

"Nadal (imenica). Španski teniser >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji će se boriti bez obzira na rezultat i koji će uglavnom naći način da pobedi“, napisao je Kleri.

Međutim, brzo mu je stigao odgovor supruge Novaka Đokovića, Jelene, koja je osetila potrebu da "dopuni" američkog novinara sa još jednom "imenicom".

"Dodaj tu još jednu imenicu, molim te. Đoković (imenica), srpski teniser koji će pronaći način da pobedi, bez obzira na publiku ili rezultat. Postoji mesto za više od jednog. Ponosna supruga“, napisala je Jelena Đoković.

Naravno, sve nakon što je Novak u subotu ostvario dve pobede u tri seta, najpre nad Stefanosom Cicipasom, a potom i Lorencom Sonegom.

Na terenu je proveo pet sati, a 20-ak sati kasnije će igrati veliko finale protiv najboljeg "šljakaša" svih vremena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.