Alkaras: Nadal nikad ne odustaje

Izvor: B92, 04.Mar.2024, 17:08

Alkaras: Nadal nikad ne odustaje

Španski teniser Karlos Alkaras kaže da se Rafael Nadal nikada ne predaje, ma koliko teške okolnosti bile.

Njih dvojica su se sastali u meču pod nazivom "Netfliks Slem" u Las Vegasu, a trijumf je odneo Alkaras posle super taj-brejka.

"Neverovatno je igrati u Las Vegasu. Trebalo je da igramo prošle godine, ali nismo mogli. Ove godine sam zaista želeo da dođem ovde, na mesto gde sam želeo da budem i da uživam u atmosferi koja je bila neverovatna", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Alkaras i dodao:

"Igranje sa Rafom je uvek posebno za mene. Od njega sam naučio borbenost, nikada ne odustaje, trči za svaku loptu, pogađa neverovatne udarce. Imao sam nekoliko meč lopti, napravio je neverovatne poene, nikada se ne predaje. Pokušao sam da igram svoju igru, tražim rešenja kada stvari ne idu dobro".

Zahvalio se i navijačima u Las Vegasu.

"Bilo je zadovoljstvo igrati ovde, mnogi Španci i Latinoamerikanci su došli da nas podrže, osetio sam se voljenim. Hvala vam", kazao je Karlitos.

Alkaras je posle meča otputovao u Oregon do akademije čuvenog Nika Bolitijerija, dok se Nadal vratio u Indijan Vels, s tim što je nastup na ovom Mastersu pod znakom pitanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Alkaraz: Nadal nikad ne odustaje

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Mar.2024

Španski teniser Karlos Alkaraz kaže da se Rafael Nadal nikada ne predaje, ma koliko teške okolnosti bile.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.