Radović kod Antića i Milijaša

Izvor: B92, 24.Feb.2015, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radović kod Antića i Milijaša

Srpski fudbaler Miroslav Radović novi je član kineske ekipe Hebei CFFC koju vodi bivši srpski selektor Radomir Antić.

Radović je tako posle skoro devet godina napustio Legiju iz Vašave, klub kome je u tom periodu podario neke najveće uspehe.

“Danas sam prošao preglede i potpisao ugovor. Večeras letim za Koreju i sutra (sreda) se priključujem svojoj novoj ekipi“, rekao je 31-godišnji fudbaler.

Radović je sa Legijom osvojio dve titule prvaka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Poljske, kao i četiri Kupa Poljske i jedan Superkup, a prethodne sezone je proglašen za najboljeg fudbalera Ekstraklase. Srbin je tokom tih osam i po godina na 329 utakmica postigao 77 golova.

Radović je rekao da ponudu Hebeija nije mogao da propusti.

“Ponuda je toliko dobra da nisam mogao da je odbijem“, rekao je Radović.

Hebei trenutno igra u drugoj kineskoj ligi, ali klub ima izuzetne ambicije. Na čelo tima je doveden proslavljeni stručnjak Radomir Antić, a jedno od prvih pojačanja bio je nekadašnji kapiten Crvene zvezde, Nenad Milijaš.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.