Radomir Antić u neverici, Tumba bi ovo trebalo da zna?

Izvor: Sportske.net, 05.Nov.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radomir Antić u neverici, Tumba bi ovo trebalo da zna?

Nekadašnji selektor Srbije kritički prokomentarisao najnovije probleme u našem nacionalnom timu.

Pogađate, u pitanju je aktuelna situacija oko Luke Jovića i problem koji napadač Reala ima na relaciji sa selektorom Ljubišom Tumbakovićem.

Za oktobarske mečeve Tumbaković nije računao na njega, videćemo da li će se narednih dana nešto promeniti po tom pitanju, a za to vreme, naš proslavljeni stručnjak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Radomir Antić u neverici gleda šta se sve dešava u srpskom fudbalu.

''Tumbaković bi kao čovek fudbala trebalo da više vodi računa o tome kako se rešavaju problemi u reprezentaciji. Ne radi se to preko medija...







Po ko zna koji put bavimo se sporednim, a ne konkretnim problemima.







Neverovatno je da se kod nas neke stvari ponavljaju. Znam o čemu se radi i kuda sve to vodi, ali ne želim da učestvujem u tome'', istakao je Antić u razgovoru za ''Kurir''.

Još veći šok kod Antića izazivaju i dešavanja u našoj Linglong Superligi...

''Gledam šta se dešava u Superligi Srbije, gledam te penale, suđenje, celokupan ambijent na utakmicama... Mene to mnogo boli'', poručuje Antić.

Screenshot: Youtube

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Radomir Antić u neverici, Tumba bi ovo trebalo da zna?

Izvor: OkRadio.rs, 05.Nov.2019

Nekadašnji selektor Srbije kritički prokomentarisao najnovije probleme u našem nacionalnom timu. Pogađate, u pitanju je aktuelna situacija oko Luke Jovića i problem koji napadač Reala ima na relaciji sa selektorom Ljubišom Tumbakovićem.   Za oktobarske mečeve Tumbaković nije računao...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.