Prve informacije o sahrani, ovako će Radomir Antić biti ispraćen

Izvor: Sportske.net, 07.Apr.2020, 21:25

Prve informacije o sahrani, ovako će Radomir Antić biti ispraćen

Nažalost, zbog pandemije koronavirusa još jedan naš sportski velikan neće odmah moći da bude ispraćen kako zaslužuje.

Baš kao i nedavno kada je sahranjen košarkaški velikan Bora Stanković, koji je zbog aktuelne situacije sa koronavirusom ispraćen samo od strane najbliže porodice i prijatelja, neće ni svi oni koji žele da se oproste od proslavljenog fudbalskog stručnjaka Radomira Antića moći to >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odmah da učine.

Prema najnovijim informacijama koje su večeras prenele ''Novosti'', Radomir Antić će najverovatnije biti kremiran u Madridu, a onda kada to uslovi budu dozvolili, po završetku pandemije koronavirusa, porodica će organizovati i dostojan ispraćaj u Srbiji.

Podsetimo, Radomir Antić je preminuo sinoć u Madridu posle kraće bolesti, u 72. godini života.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Antić će dobiti ispraćaj kakav zaslužuje

Izvor: MozzartSport.com, 07.Apr.2020

Radomir Antić će dobiti ispraćaj kakav zaslužuje. Porodica legendarnog srpskog stratega se odlučila za kremaciju, a velika je želja da bude sahranjen u rodnom Užicu, kada se steknu uslovi za to, nakon završetka pandemije virusa korona. Jedan od najvećih trenera u istoriji srpskog fudbala, osvajač...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.