Povodom smrti Radomira Antića oglasio se i FSS: Srbija može da bude ponosna!

Izvor: Sportske.net, 06.Apr.2020, 21:37

Povodom smrti Radomira Antića oglasio se i FSS: "Srbija može da bude ponosna!"

Srbija pamti.

Fudbalski savez Srbije (FSS) saopštio je danas povodom smrti Radomira Antića, da Srbija može da bude ponosna što je imala takvog čoveka u inostranstvu, koji se uvek ponosio svojom zemljom.

Legendarni trener Radomir Antić umro je danas u 71. godini u Madridu.

"Svima koji su poznavali Radomira Antića ostaće praznina u srcu, a Srbija može da bude >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ponosna da je imala takvog čoveka u inostranstvu, koji se svojom zemljom uvek ponosio. Fudbalski savez Srbije izražava iskreno saučešće porodici Antić. Počivajte u miru 'Mister'", navodi se na sajtu FSS.

Antić je tokom karijere predvodio i tri najveća španska kluba, Real Madrid, Atletiko Madrid i Barselonu.  Trenirao je i Saragosu, Ovijedo, Seltu, Šandong Luneng i Hebej, a od 2008. do 2010. godine bio je selektor Srbije sa kojom je išao na Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi 2010. godine.

Kako je naveo Savez, bio je poznat po velikoj harizmi, stručnosti, ogromnom znanju i autoritetu, ostavio je traga svuda gde je radio, pa ga zato na Pirinejima mnogi slave i veoma poštuju, pre svega navijači Atletika kojima je podario duplu krunu u sezoni 1995/1996.

IN MEMORIAM:

Радомир Антић (1948-2020)

Фудбалски савез Србије изражава најискреније саучешће породици Антић. Мистер, нека Вам је вечна слава и хвала.#FSS pic.twitter.com/7zXJjhzP4B

— FS Srbije | #OstaniKodKuće (@FSSrbije) 06. април 2020.

Antić je iza sebe ostavio suprugu, sina, ćerku, dve unuke i dva unuka.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Veliki trener, još veći čovek " legenda sporta, učitelj, maestro"

Izvor: B92, 07.Apr.2020, 09:28

Vlade Divac i Aleksandar Đorđević oprostili su se od legendarnog trenera Radomira Antića, koji je preminuo u Madridu u 72. godini..."Čast mi je da sam velikog čoveka, sportistu, humanistu imao u svom životu i životu svoje porodice kao bliskog prijatelja. Moje iskreno saučešće celoj porodici...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.