„Orlovi“ na ceni

Izvor: Glas javnosti, 14.Jun.2009, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Orlovi“ na ceni

Letnji prelazni rok doneće velike promene u karijerama reprezentativaca Srbije. Evropski mediji svakodnevno spekulišu sa njihovim imenima, sele ih iz kluba u klub, pa se može dogoditi da čak 11 fudbalera sa poslednjeg spiska selektora Radomira Antića promeni sredinu tokom sledeća dva meseca. Budućnost Nemanje Vidića je najinteresantnija tema britanskih medija. Iako njegov menadžer, Italijan Silvano Martina, uporno ponavlja da se srpski štoper neće pomerati sa Old Traforda, Dejli >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << mejl prenosi da će Milan iskoristiti deo zarađenog novca od transfera Kake u Real Madrid da bi ga doveo na San Siro. U Španiji tvrde suprotno i pišu da se trenutno vodi mali rat između Real Madrida i Barselone oko Vidića, a da je pobedi i u ovom slučaju bliža „Barsa“, koja nudi 30 miliona evra.

Ivica Dragutinović se prema grčkoj štampi već nalazi u timu Olimpijakosa, gde će igrati naredne tri godine za milion evra po sezoni, dok će Sevilja zaraditi 1,4 miliona na ime obeštećenja. Za Ivana Obradovića postoji interesovanje Ajaksa, a pokreće se opet i priča koja ga odvodi u nemački Verder. Bundesliga očekuje, takođe, Milana Jovanovića za koga je direktor Štutgarta Horst Held izjavio da je veoma zanimljiv igrač.

- Jovanović je za nas veoma zanimljiv, ali dok ne potpišemo ugovor ne bih više pričao o njemu. Marko Pantelić nije tema za Štutgart - rekao je Held.

Iskusni golgeter Herte nije tema za Štutgart, ali se o njemu ozbiljno razmišlja u Fulamu i Romi, a želi ga i Bešiktaš. Nikola Žigić napušta Valensiju najverovatnije zbog ponuda premijerligaša Blekburna, Evertona ili Stouk sitija, dok je Nenad Milijaš već na ostrvu zbog potpisivanja ugovora sa Vulverhemptonom.

Poslednjih dana Zdravko Kuzmanović se pominje u tekstovima italijanskih novinara kao pojačanje Juventusa, a ne tako davno „stara dama“ je opipavala puls Lacija i na kraju dobila negativan odgovor po pitanju slobode za Aleksandra Kolarova.

Crvena zvezda je jedini domaći klub koji bi mogao da oseti korist od najavljenih seoba Srba, jer je Vladimir Stojković izrazio želju da se vrati na Marakanu. Posao bi, međutim, mogao da im pokvari Panatinaikos, dok se Boško Janković nalazi negde između ostanka u Đenovi i povratka u Palermo.  

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Seoba Srba

Izvor: Kurir, 14.Jun.2009

Letnji prelazni rok doneće velike promene u karijerama reprezentativaca Srbije. Evropski mediji svakodnevno spekulišu sa njihovim imenima, sele ih iz kluba u klub, pa se može dogoditi da čak 11 fudbalera sa poslednjeg spiska selektora Radomira Antića promeni sredinu tokom sledeća dva meseca.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.