OFK Beograd počeo pohod ka eliti

Izvor: Piplmetar.rs, 07.Avg.2023, 16:30

OFK Beograd počeo pohod ka eliti

Ovog vikenda počelo je takmičenje i u Prvoj ligi Srbije, a derbi je odigran u Užicu, na stadionu “Radomir Antić“, gde je Sloboda dočekala ekipu OFK Beograda.
Sva tri boda osvojila je gostujuća ekipa koja je slavila sa 2:0, a posao joj je bio olakšan s obzirom da je imala igrača više već od šestog minuta utakmice.
Tada je Đorđe Glišović kao poslednji igrač odbrane napravio prekršaj ispred svog kaznenog prostora i za sudiju nije bilo dileme – direktan crveni karton >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << za fudbalera Slobode.
Samo tri minuta kasnije OFK je poveo, i to evrogolom Saše Markovića, koji je poslao projektil pod prečku sa dvadesetak metara od gola. 
Rezultatska neizvesnost je potrajala do 70. minuta, kada je Kahvić svojim golom potvrdio trijumf “romantičara“.
U ostalim današnjim mečevima prvog kola ostvareni su ovi rezultati: 
Jedinstvo Ub – Nobi Sad 4:0
Smederevo – Inđija 2:0
Vršac – Kolubara 1:0
Metalac – Grafičar 1:3.



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Radomir Antić

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.