Jedinstveni trener i general fudbala sa besmrtnom duplom krunom

Izvor: B92, 06.Apr.2020, 22:47

"Jedinstveni trener i general fudbala sa 'besmrtnom duplom krunom' "

Španija, gde je Radomir Antić ostavio veliki trag, posvetila je veliku pažnju odlasku srpskog stručnjaka.

Upravo je Atletiko iz Madrida, njegov bivši klub sa kojim je osvojio titulu prvaka, objavio da je Antić preminuo u 72. godini.

Tiražni list Marka ističe naslov "Jedinstveni Antić", aludirajući da je jedini sa klupe vodio Real, Atletiko i Barselonu.

"Antić je mnogo više od trenera, samo je on u istoriji bio u tri naša najveća kluba. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Karijeru mu je obeležila 'dupla kruna' sa Atletikom", navodi Marka, koja je objavila i jedan emotivni video.

Isto tako plasiran je i poseban komentar u kome se navodi da je Antić bio "Mister fudbala, general i kapetan mirnoće".

Još jedan list iz Madrida AS izvestio je da će "besmrtna 'dupla kruna' " zauvek ostati urezana u srcima navijača Atletika, dok je El Pais pisao i o igračkoj karijeri popularnog "Antare".

Katalonski Mundo Deportivo takođe je podsetio na Antićevo vreme u Barseloni u kojoj je Ćaviju Ernandesu promenio zadatke u veznom redu, što se kasnije ispostavilo kao veliki pogodak.

"Imao je intezivnih šest meseci u Barseloni, ali je uspeo da odvede ekipu u UEFA kup", navodi se.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.