Ima mnogo optimista, ali Radomir Antić je zabrinut za Orlove!

Izvor: Sportske.net, 09.Okt.2017, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ima mnogo optimista, ali Radomir Antić je zabrinut za ''Orlove''!

Mišljenje bivšeg selektora izdvojilo se uoči večerašnjeg meča odluke na Marakani.

Osam godina čekamo na plasman reprezentacije Srbije na neko veliko takmičenje, a poslednji kome je uspelo da ''Orlove'' odvede na Mundijal jeste Radomir Antić, 2010. u Južnoj Africi.

Danas je, nadamo se, konačno došao taj dan da se prekine taj dugogodišnji post, s obzirom da pobeda protiv Gruzije u Beogradu vodi naš nacionalni tim na Mundijal u Rusiji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Kvalitet je na našoj strani, domaći teren, navijači, ali Radomir Antić primećuje i određene razloge za brigu pred večerašnji meč.

''Imao sam priliku da gledam Gruziju protiv Velsa, i iskreno da vam kažem, malo sam zabrinut za Srbiju'', izjavio je Antić za ''Kurir''.

Nadamo se, ipak, da razloga za brigu neće biti i da će naši ''Orlovi'' potvrditi kvalitet i prvo mesto u našoj kvalifikacionoj grupi.
Pogledaj vesti o: Radomir Antić,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.