EKSKLUZIVNO ZA ARENU: Fudbaler koji igra za KLUB sa NAJNEPOPULARNIJIM imenom u svetu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2020, 18:42

EKSKLUZIVNO ZA ARENU: Fudbaler koji igra za KLUB sa NAJNEPOPULARNIJIM imenom u svetu (VIDEO)

Večeras će biti i specijalna emisija posvećen Radomiru Antiću.

Milana Radina ljubitelji fudbala u Srbiji sećaju se kao fudbalera Voždovca i Partizana. Ovaj momak trenutno nastupa za klub najnepopularnijeg imena na planeti.

Iz Aktobea, Radin je prešao u poljsku ligu i igra za tim iz grada Kjelce koji se zove KORONA. Kako protiču dani igrača Korone i njegove porodice u izolaciji, koliko ima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zaraženih u Poljskoj, da li trenira, kad se nastavlja prvenstvo.

Povodom smrti jednog od najboljih trenera sa ovih prostora u istoriji fudbala, TV Arena sport odlučila je da posveti celovečernji program preminulom stručnjaku.

Veče na Areni posvećeno Radomiru Antiću, istinskoj legendi evropskog i srpskog fudbala. Od 18h na Areni sport 1 emitovaćemo intervjue koje smo imali čast da uradimo sa njim, epizodu emisije "Putevima šampiona" posvećenu Madridu, kao i nezaboravnu utakmicu između Borusije iz Dortmunda i Atletiko Madrida odigrane 1996. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.