Antićeva familija donela odluku: Evo kako Radomirova porodica planira da ga isprati

Izvor: Večernje novosti, 07.Apr.2020, 20:54

Antićeva familija donela odluku: Evo kako Radomirova porodica planira da ga isprati

Čuveni trener je, u svakom slučaju, zaslužio dostojan ispraćaj, koji trenutno nije moguć RADOMIR Antić će, najverovatnije, biti kremiran u Madridu, a porodica će organizovati ispraćaj u Srbiji kada uslovi i sve vezano za virus korona budu dozvolili. Čuveni trener je, u svakom slučaju, zaslužio dostojan ispraćaj, koji trenutno nije moguć.
Pogledaj vesti o: Radomir Antić,   Coronavirus

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Evo kako će se porodica oprostiti od Radomira Antića

Izvor: OkRadio.rs, 08.Apr.2020, 12:47

Čuveni trener je, u svakom slučaju, zaslužio dostojan ispraćaj, koji trenutno nije moguć Radomir Antić će biti kremiran u Madridu, a porodica će organizovati ispraćaj u Srbiji kada uslovi i sve vezano za virus korona budu dozvolili.   Namera porodice Antić, je da se urna na leto prebaci...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.