Antić opleo po Simeoneu: Grizman pipne loptu tri puta za 45 minuta...

Izvor: Sportske.net, 08.Nov.2018, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antić "opleo" po Simeoneu: "Grizman pipne loptu tri puta za 45 minuta..."

Srbin ima šta da zameri svom nekadašnjem igraču.

Atletiko Madrid igra u promenljivoj formi od početka sezone.

"Jorgandžije" nikako da uđu u seriju pobeda koja bi im donela nešto više od četvrtog mesta u Primeri koju trenutno drže, ali u Ligi šampiona im ide dobro bez obzira na težak poraz od Borusije u Dortmundu.

U utorak su se puleni Dijega Simeona revanširali "Milionerima" pobedom od 2:0 u Madridu, međutim i dalje ima onih koji sumnjaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u visoke domete "Jorgandžija" ove sezone.

Među njima je i legendarni srpski trener Radomir Antić koji je kritikovao svog nekadašnjeg igrača.

"Kao trener ne mogu da gledam da neko ko ima kvalitet poput Antoana Grizmana pipne loptu samo tri puta za 45 minuta. Postigao je gol protiv Leganesa, ali koliko je zapravo učestvovao u igri", pita se Srbin.

"Atletiko je oborio rekord što se trošenja tiče ove sezone, imaju najveći budžet od postojanja kluba i moraju da igraju atraktivnije. Treba da prevaziđu stari, skromni Atletiko i budu još bolji jer rutina ubija inspiraciju. Nje u Atletiku nema", smatra bivši selektor Srbije.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Simeone u problemu, pobuna u Atletiku!

Izvor: Sportske.net, 09.Nov.2018, 13:40

Kako će Argentinac reagovati?..Atletiko Madrid ne deluje tako loše od starta sezone...Madriđani dele prvo mesto sa Borusijom u Ligi šampiona, trenutno se nalaze na četvrtom mestu Primere uz ne veliki zaostatak za liderom Barselonom, ali nastala je tenzija unutar kluba...Jedan od najbitnijih ljudi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.