Antara protiv Modrića!

Izvor: Sportske.net, 04.Apr.2019, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antara protiv Modrića!

Luka Modrić je nagrađen za najboljeg fudbalera sveta, a evo šta o tome kaže Radomir Antić.

Nekadašnji trener Barselone, Reala i Atletiko Madrida, kao i reprezentacije Srbije, Radomir Antić, rekao je da je Luka Modrić nezasluženo dobio priznanje za najboljeg fudbalera na svetu.

"Otkad je to Modrić najbolji dodavač, kad uopšte nema asistencije? Nama su potrebni fudbaleri poput >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << De Brujnea, koji sve oko sebe čini boljim igračima", rekao je Antić za "Goal.com".

Modrić je ove godine osvojio Zlatnu loptu, Antić je samo jedan od fudbalskih stručnjaka koji smatra da je to nezasluženo.

U opširnom intervjuu Antić je nagovestio da Barsa ne treba da krene po Grizmana, jer im nije potreban.



"Grizman je plejmejker, a Barselona igra bez takvog veznog igrača. Ako ga dovedu, može da završi na klupi gde mu nije mesto. Slična je situacija sa Iskom u Realu"
, rekao je Antić.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zidan Antiću: Žalim one koji pričaju loše o Luki Modriću!

Izvor: MozzartSport.com, 05.Apr.2019, 14:54

Radomir Antić je kao jedan od najcenjenijih stručnjaka na Pirinejskom poluostvru skrenuo pažnju izjavom da Luka Modrić nije zaslužio Zlatnu loptu. Legenda iz Užica (rođen je u Žitištu, ali mu je životna baza podno Zlatibora) je taksativno naveo šta sve to zamera hrvatskom asu, a to je mali...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.