ANTIĆ: IGRAMO I ZA MOJU ŽENU!

Izvor: Kurir, 21.Jun.2010, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANTIĆ: IGRAMO I ZA MOJU ŽENU!

A od muža prolaz u drugi krug! Supruga Radomira Antića Vera na dan utakmice „orlova“ i Australije (23. jun) slavi rođendan, a selektor kaže da su mu unuci već „naručili“ poklon za baku - pobedu! Na pitanje novinara Kurira da li su unuci poželeli da im deda iz Južne Afrike donese vuvuzele, Antić je pomalo iznenadio odgovorom: - Unuci hoće da čestitaju babi rođendan 23. juna i da ja učestvujem u tome - uz osmeh je rekao Antić.

A od muža prolaz u drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << krug!

Supruga Radomira Antića Vera na dan utakmice „orlova“ i Australije (23. jun) slavi rođendan, a selektor kaže da su mu unuci već „naručili“ poklon za baku - pobedu! Na pitanje novinara Kurira da li su unuci poželeli da im deda iz Južne Afrike donese vuvuzele, Antić je pomalo iznenadio odgovorom:

- Unuci hoće da čestitaju babi rođendan 23. juna i da ja učestvujem u tome - uz osmeh je rekao Antić.

Selektorova supruga Vera i njihov sin Dušan nalaze se u Južnoj Africi i direktno mu pružaju podršku. Oni su bili na obe utakmice, a Radomiru njihovo prisustvo mnogo znači, što je nekoliko puta bilo očigledno kada mu je Vera mahala sa tribina, a on uzvraćao osmehom.

I zbog Vere, ali i zbog vere u pobedu, „orlovi“ će dati sve od sebe, u to ne treba sumnjati!

Dakle, kako pobediti „kengure“ i stići do osmine finala. Australija je protiv Nemačke delovala kao grogirani bokser, ali je u meču sa Ganom pokazala mnogo ozbiljnije lice.

- Bili su bliži pobedi nego porazu. Moramo prići utakmici s velikom ozbiljnošću, da pobedimo nas same. Zadovoljan sam što rešavamo sve bez kalkulacija. Imamo veru u sebe. S obzirom na specifičnost mesta i vremena odigravanja, odlučio sam da u popodnevni satima održavamo treninge. Sa zadovoljstvom mogu da potvrdim da niko nema fizičke probleme i računam na sve - kaže Antić.

On je dodao da ne razmišlja o bilo kakvim kalkulacijama i da je u igri samo trijumf:

- Naša kalkulacija je pobeda. Video sam izjavu selektora Australije, oni veruju da mogu dalje. Imaju veliku snagu u brojnosti navijača, s najvećim brojem kupljenih ulaznica.

Pošto se obe utakmice u našoj grupi igraju u isto vreme, novinare je zanimalo da li će u toku meča obaveštavati igrače o rezultatu susreta Gana - Nemačka.

- Neću, pobeda će biti imperativ - eksplicitan je Antić.

Milan Rašević

Voleo bih da nam sviraju penal

Antić je naglasio da je iz prva dva meča još postalo jasnije da je fudbal timska igra u kojoj ne postoje kolektivne greške. Upitan da li je odredio ko će šutirati najstrožu kaznu, ukoliko ona bude dosuđena u našu koristi, odgovorio je:

- Zna se ko šta radi kod nas na svakom meču i tu nema improvizacije. Ne bih se ljutio da nam sviraju penal.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.