Izvor: Blic, 09.Nov.2016, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BELI PUTUJE KOD TRAMPA U AMERIKU "Brat pobedio, poslaću vam selfi iz ovalne sobe"

- Pobedio brat, jao pa nisam znao - oduševio se Ljubiša Preletačević Beli (ili ako više volite zvanično Luka Maksimović), lider mladenovačkog pokreta Sarmu probo nisi (SPN), na vest o pobedi republikanskog kandidata Donalda Trampa na američkim predsedničkim izborima.

Šok o kome ceo svet bruji nije stigao do eminentog političara iz Mladenovca, jer je on trenutno "preleteo" do sela.

- Sad ću da zovem svog starog prijatelja, samo da uključim internet. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Evo odmah ga zovem da mu čestitam, verovatno se pita što se već nisam javio - rekao je Beli.

Tramp sada neće biti u gužvi oko kampanje i imaće više vremena, pa Beli očekuje da konačno dođe do njihovog susreta, koji je prošli put izostao.

- Pre dva meseca nismo stigli da se vidimo, ali sada sigurno hoćemo. Idemo da slavimo pobedu u njegovoj novoj rezidenciji - Beloj kući. Poslaću vam selfi iz ovalne sobe čim stignem - kroz smeh je obećao Beli.

A taj selfi može se očekivati već za dve nedelje, kada je Preletačević najavio novi odlazak u SAD. On je početkom septembra otputovao u Ameriku, kako bi "postao strani plaćenik, vratio se pun para, obišao dijasporu i video se sa Trampom", ali se vratio nakon samo nekoliko dana, jer ga je "Imigraciono, bez obrazloženja, vratilo nazad i na taj način sprečilo u pokušaju da provede tri meseca radeći u Čikagu".

Pročitajte još:

- Sada nema šanse da me vrate. Pa to je kao da vam je rođeni brat postao predsednik neke zemlje, a sad tamo neko Imigraciono hoće da vam zabrani ulaz - dodao je Beli, koji ne zna koliko dugo će ostati u Americi, jer to zavisi od njegovih obaveza i poslova u Mladenovcu.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Izbori

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.