Izvor: Blic, 27.Maj.2024, 10:51

PRVE SLIKE SA MESTA TRAGEDIJE NA VOŽDOVCU Brat ministra Vlade Federacije BiH preminuo nakon sukoba na igralištu

Muškarac Đ.M. (37) preminuo je u Urgentnom centru nakon sukoba na igralištu zbog lopte. Više javno tužilaštvo naložilo je obdukciju njegovog tela kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Prema prvim informacijama, sumnja se da je čovek pao i udario glavom u beton, nakon čega je dobio epi napad.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ĐORĐE ZADOBIO TEŠKE POVREDE GLAVE! Završena obdukcija brata potpredsednika Vlade Federacije BiH, ovo su rezultati

Izvor: Blic, 27.Maj.2024

Đorđe Mijatović (37) preminuo je juče u Urgentnom centru, a kako saznaje "Blic", završena je obdukcija koja je ukazala na brojne povrede glave od kojih je jedan u predelu slepočnice koji je doveo do pucanja lobanje usled čega je Mijatović dobio epi napad i infarkt.

Nastavak na Blic...

"NE DIRAJTE MI DETE!" Komšije Đorđa koji je preminuo nakon svađe na igralištu otkrile šta je rekao pre sukoba: "Tu se skupljaju tinejdžeri, stalno prave probleme"

Izvor: Blic, 27.Maj.2024

Đorđe Mijatović (37) preminuo je u Urgentnom centru nakon sukoba na igralištu zbog lopte, a sumnja se da je čovek pao i udario glavom o beton na igralištu u naselju Braće Jerković u Beogradu. Kako tvrde Mijatovićeve komšije, na igralištu se okupljaju tinejdžeri uzrasta od 15 do 17 godina...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.