Partizan nastavlja sa treninzima - svi igrači negativni na koronavirus

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jan.2021, 16:39

Partizan nastavlja sa treninzima - svi igrači negativni na koronavirus

Svi košarkaši Partizan negativni su na korona virus, nakon što je zbog pozitivnog testa klupskog ekonoma, odložena utakmica protiv FMP-a u ABA ligi.

"KK Partizan obaveštava javnost da su rezultati novog testa na prisustvo virusa Covid-19 stigli i da su svi igrači negativni. Istovremeno, potvrđen je slučaj jednog člana stručnog štaba koji je pozitivan i on je upućen na dodatne preglede", navodi se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na klupskom sajtu.

Ekipa Partizana će nastaviti sa normalnim radom i igraće naredne utakmice po ranije utvrđenom rasporedu.

Mijailović: Mekintajer van tima

"Odluka stručnog štaba i sportskog sektora košarkaškog kluba Partizan jeste da Kodi Miler Mekintajer bude van ekipe, on je sada naš igrač, trenira van ekipe i traži se način oko izlaska iz ugovora", izjavio je predsednik crno-belih Ostoja Mijailović.

"Sportski sektor i stručni štab imaju odrešene ruke da sklone koga žele iz ekipe, isto tako imaju podršku kluba da se pojačaju na pozicijama na kojima smatraju da treba. Ciljevi kluba su svima jasni", rekao je Mijailović za Sport klub.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

OSTOJA MIJAILOVIĆ: ‘Mekintajer je van ekipe, čekamo rezultate testiranja’

Izvor: HotSport.rs, 24.Jan.2021

Predsednik KK Partizan, Ostoja Mijailović, govorio je o zdravstvenoj situaciji crno-belih, ali i Kodiju Mileru Mekintajeru.. The post OSTOJA MIJAILOVIĆ: ‘Mekintajer je van ekipe, čekamo rezultate testiranja’ appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.