Novi Sad među dobitnicima nagrada na 16. PRO PR konferenciji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Apr.2018, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad među dobitnicima nagrada na 16. PRO PR konferenciji

Na šesnaestoj PRO PR konferenciji, koja je ove godine održana na Zlatiboru, tradicionalno su dodeljene nagrade pojedincima, koji su u prethodnom periodu, prema rečima organizatora Konferencije, Danijela Koletića, u posao odnosa sa javnošću u svojim oblastima uneli znanje, ljubav i strast i omogućili napredak kompanijama i institucijama u kojima rade. Među dvadeset četiri ovogodišnja dobitnika, veliki broj njih je iz Srbije, a među njima posebno priznanje "Vision city" pripalo je Gradu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Novom Sadu.

Zahvaljujući na priznanju, zamenica predsednika Skupštine grada Branka Bežanov istakla je da ovo jedno u nizu priznanja koje govori o napornom radu celog tima ljudi, a koji je u prethodnom period rezultirao time da će Grad Novi Sad 2021. biti Evropska prestonica kulture, a sledeće godine i Omladinska prestonica Evrope.

Svi dobitnici nagrada slažu se u tome da su ova priznanja čast, ali i obaveza da svom poslu i u budućnosti pristupe odgovorno i svom snagom. Statue koje su dobili nagrađeni, radovi su studenata Akademije umetnosti u Novom Sadu.

Sledeća PRO PR konferencija, koja okuplja stručnjake za odnose sa javnošću iz regiona, biće, kako je najavljeno, održana naredne godine u Crikvenici u Republici Hrvatskoj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

“BH Telecomu” i Opštini Stari Grad dodijeljene “PRO PR” nagrade

Izvor: Capital.ba, 14.Apr.2018, 07:22

ZLATIBOR – Na završnoj večeri “PRO PR” konferencije sinoć su na Zlatiboru dodijeljena 23 priznanja “PRO PR Awards” pojedincima koji su doprinijeli razvoju odnosa s javnošću. Dobitnici priznanja iz Bosne i Hercegovine su Nađa Lutvikadić- Fočo, PR managerka “BH Telecoma”, i Almedina...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.