LŠ: Kopenhagen čeka Zvezdu u trećem kolu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jul.2019, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Kopenhagen čeka Zvezdu u trećem kolu

Fudbaleri Crvene zvezde u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, ukoliko prođu finski Helsinki, igraće protiv boljeg iz duela Kopenhagen - Nju Sejnts, određeno je danas žrebom u Nionu.

U prvom meču domaćin bi bila Crvena zvezda 6. ili 7. avgusta, dok bi revanš bio sedam dana kasnije u Danskoj, ako Kopenhagen protiv Velšana opravda ulogu velikog favorita.

Prethodno, Zvezda je domaćin protiv Helsinkija u sredu na stadionu "Rajko Mitić" od 20.45, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a drugi meč u Finskoj je 31. jula.

Poraženi iz tog duela nastavlja borbu za grupnu fazu Lige Evrope i to protiv pobednika Pjast Gljivice (Poljska) - Riga (Letonija).

Mrkela: Razmišljamo samo o Helsinkiju

Sportski direktor FK Crvena zvezda Mitar Mrkela izjavio je da u ovom trenutku ekipa razmišlja samo o susretima sa Helsinkijem i da ne želi unapred da misli o Kopenhagenu.

"Sada nam je svima fokus na utakmicama drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, već za dva dana nas očekuje prvi susret sa Helsinkijem. Ne želimo da pričamo unapred, ali znamo da je Kopenhagen kvalitetan protivnik. Oni imaju bogato iskustvo igranja u Evropi, kao i duplo veći budžet od nas. Sada razmišljamo samo o Helsinkiju, a nadam se da ćemo biti u prilici da u direktnom duelu odmerimo snage sa Kopenhagenom", rekao je Mrkela za klupski sajt.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Uživo: Partizan i Čukarički čekaju potencijalne rivale

Izvor: B92, 22.Jul.2019

Fudbaleri Partizana i Čukaričkog čekaju da saznaju imena potencijalnih protivnika u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.