Jedinstvena Srbija otvorila kancelariju u Paraliji

Izvor: Akter, 21.Jun.2015, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedinstvena Srbija otvorila kancelariju u Paraliji

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio na otvaranju kancelarije te partije u grčkom letovalištu Paralija, da se radi o servisu za sve građane Srbije koji se nađu na letovanju, a treba im neka pomoć, saopšteno je danas iz te stranke

"Ovo nije stranačka kancelarija, već za sve građane Srbije. Za nas su svi građani isti, bez obzira odakle su i iz koje su partije. Misija Jedinstvene Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << je pomoći svakom građaninu, ma gde se on nalazio i tako radimo u Srbiji, a posebno tako radimo kada se pređe naša državna granica", poručio je Marković u pisanoj izjavi za medije.

Kakoje navedeno, više od 500 građana, iz svih krajeva Srbije, koji se nalaze na odmoru u toj regiji, prisustvovalo je otvaranju kancelarije Jedinstvene Srbije

"Cilj kancelarije Jedinstvene Srbije u Paraliji je pomoći našim građanima dok su u Grčkoj na odmoru, da ne budu opterećeni. Ako imaju neki problem kod kuće, daleko bilo, razboli se otac, majka ili deda, jave se ovde, a onda naši ljudi iz gradskih i opštinskih odbora u Srbiji dovedu lekara kod njih ili njihove rođake odvedu do bolnice ili Doma zdravlja", rekao je Marković.

Marković je naglasio da "građani sve vreme dok su u Srbiji razmišljaju o nekim problemima i zato Jedinstvena Srbija hoće, kada su bar na odmoru, da ih rastereti".

Marković je istakao da on 33 godine sa svojom porodicom letuje u Paraliji "zato što hoće da bude običan čovek".

"Neću da idem na egzotična ostrva, hoću da ličim na vas i da se družim sa vama", rekao je prisutnima Marković i dodao da je otvaranje kancelarije u Paraliji pokazatelj da je to tako.

"Neki političari, moji poznanici kažu, mi ne volimo gužvu, hoćemo da budemo sami. Ne voliš gužvu sada, a kada je kampanja onda ti treba gužva, da bi dobio glasove od te gužve", istakao je predsednik Jedinstvene Srbije.

Inače, kako piše u saopštenju, u prostorijama JS u Paraliji na zidu se nalaze slike predsednika Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme i njegovog koalicionog partnera, predsednika Socijalističke partije Srbije i šefa srpske diplomatije Ivice Dačića.

U kancelariji postoji televizor sa svim srpskim tv programima, tako da se građani Srbije u svakom trenutku mogu informisati šta se dešava u Srbiji, a tu se gledaju i utakmice. Kancelarija se nalazi u glavnoj ulici koja vodi ka obali iz pravca Katerine, oko 80 metara pre crkve sa desne strane.

Kancelarija Jedinstvene Srbije imala je već prvog dana rada u Paraliji tri intervencije, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.