Marković: Evropa postavlja Srbiji sačekuše

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jun.2015, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković: Evropa postavlja Srbiji sačekuše

Predsednik Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković izjavio je danas u Paraliji da "Evropa Srbiji svakog meseca postavlja sačekuše, a da je Srbija ispunila sve što je Evropa tražila".

"Nadam se da će prestati da nam podmeću i postavljaju sačekuše i uz to nam poručuju da nam je mesto u Evropskoj uniji. Pitanje je dokle će građani Srbije da izdrže i da čekaju Evropu da se smiluje", rekao je Marković na otvaranju Kancelarije JS u tom grčkom letovalištu.

On >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je dodao da "Evropa stalno ucenjuje Vladu Srbije sa novim zahtevima, koje nijedna država nije ispunila kada je ušla u EU".

Marković, koji je i poslanik, je Vladi Grčke poručio da "veliko prijatelstvo Srbije i Grčke treba da preraste u obostrani interes".

"Grci imaju interes dolaskom velikog broja turista iz Srbije, a mi Grčku pozivamo da ono što uvozi iz drugih zemalja ubuduće uvozi iz Srbije", precizirao je Marković i dodao da Grčkoj želi da se izbori sa EU i da realizuje ono što je zacrtala.

On je ocenio da "dve zemlje kroje kapu svim građanima u svetu, a Srbija se bori da joj na veliku glavu ne stave malu kapu".

Kancelarija JS u Paraliji nalazi se u glavnoj ulici koja vodi ka obali mora iz pravca Katarine.

Građani Srbije se u svakom trenutku u Kancelariji mogu informisati o dešavanjima u domovini.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.