Palma otvorio kancelariju u Paraliji

Izvor: Mondo, 21.Jun.2015, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palma otvorio kancelariju u Paraliji

Jedinstvena Srbija (JS) otvorila je kancelariju u grčkom letovalištu Paralija, kako bi bili servis građanima Srbije koji tu letuju, saopštila je danas ta stranka.

Foto: ScreenShot/YouTube

  ",Kancelariju je otvorio predsednik JS i narodni poslanik Dragan Marković u prisustvu oko 500 građana iz mnogih gradova Srbije koji su tu trenutno na letovanju, saopštila je JS.

"Ovo nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << stranačka kancelarija, već kancelarija za sve građane Srbije", rekao je na otvaranju Marković i istakao da su za JS "svi građani isti, bez obzira odakle su i koje su partije članovi".poručio je Marković.

Građani, naveo je on, mogu da se jave Kancelariji ukoliko imaju neki probelm kod kuće ili problem sa automobilom u povratku u zemlju...

"Građani sve vreme dok su u Srbiji razmišljaju o nekim problemima i zato JS hoće da ih, bar kada su na odmoru, rastereti briga", rekao je Marković.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marković: Evropa Srbiji postavlja sačekuše

Izvor: B92, 21.Jun.2015

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković izjavio je da "Evropa Srbiji svakog meseca postavlja sačekuše, a da je Srbija ispunila sve što je Evropa tražila"..."Nadam se da će prestati da nam podmeću i postavljaju sačekuše i uz to nam poručuju da nam je mesto u Evropskoj uniji. Pitanje je...

Nastavak na B92...

Palma otvorio stranačku kancelariju u Paraliji

Izvor: Radio 021, 21.Jun.2015

Jedinstvena Srbija otvorila je kancelariju u grčkom letovalištu Paralija, kako bi bili servis građanima Srbije koji tu letuju, saopštila je danas ta stranka...Kancelariju je otvorio predsednik JS i narodni poslanik Dragan Marković u prisustvu oko 500 građana iz mnogih gradova Srbije koji su tu...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.