Ana Brnabić počasni gost na večeri u Marakešu

Izvor: Blic, 05.Nov.2017, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Brnabić počasni gost na večeri u Marakešu

U sklopu održavanja Konferencije o svetskoj politici, koja se održava u Marakešu, Kraljevina Maroko, od 3. do 5. novembra, Predsednica Vlade Ana Brnabić bila je počasni gost na svečanoj večeri koju je priredio ministar spoljnih poslova Kraljevine Maroko, Naser Bourita.

Večera je organizovana u čast visokih zvanica, učesnika Konferencije. Pored Ane Brnabić, počasni gosti na večeri bili su Vaseljenski patrijarh Vartolomej I, raniji predsednik Vlade >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Turske, Ahmet Davutoglu, ranija predsednica Vlade Senegala, A. Ture,  Muhamed Metkal, direktor Agencije za međunarodnu saradnju Maroka i brojni drugi gosti, visoki svetski zvanicnici.

U razgovorima tokom večere, Vaseljenski patrijarh Vartolomej I čestitao je predsednici Vlade Ani Brnabić na odvažnosti u razgovoru na panelu sa Predsednikom Vlade Albanije Edijem Ramom, koji je juče vodila na Konferenciji o svetskoj politici,  istovremeno je zamolivši da prenese njegove pozdrave patrijarhu Srpske Pravoslavne crkve, Irineju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana Brnabić počasni gost na svečanoj večeri u Marakešu

Izvor: RTS, 05.Nov.2017

Premijerka Srbije Ana Brnabić je, u sklopu održavanja Konferencije o svetskoj politici u Marakešu, sinoć bila počasni gost na svečanoj večeri koju je priredio ministar spoljnih poslova Kraljevine Maroko Naser Bourita. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.