Pinkove zvezdice: Valentina Mec briljirala - Bila si famozna! VIDEO

Izvor: Svet plus, 05.Jun.2015, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezdice: Valentina Mec briljirala - Bila si famozna! VIDEO

Za trećoj grupi koju u večerašnjoj emisiji Pinkove zvezdice čine Todor Kitanović, Valentina Mec, Pavle Vasiljević i Dunja Jeličić, žiri je imao samo reči hvale, a najmlađi učesnik dobio je pregršt pozitivih komplimenata.

Izvodeći numeru "Unbreak my heart", Valentina Mec izazvala je pregršt pozitivnih komentara i dobila kompliment da je ovo njeno najbolje izvođenje od početka takmičenja u >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Pinkovim zvezdicama: "Ne znam šta da kažem, ovo je bilo stvarno famozno. Baš si me prijatno iznenadila. Imala si ti kontinuitet od početka, a ovo je preteško za pevanje, smatra Jelena. Sjajno si se snašla u niskim lagama, a visine si tako lepo kontrolisala. Svaka čast, zaista, hvalila" ju je Jelena.

"Za ovakvu epsmu je trebala ogromna doza kontrole i muzikalnosti i raspona i glasa. Početak je bio malo traljav, ali si od polovine stvarno pukla i bila odlična", rekao je Milan. "Meni se večeras dopalo to što si bacila svoje srce ispred nas na binu, i dala si nam znak koliko je tebi stalo do plasmana dalje. Velika zamka kod nekih zvezdica je što su već zvezde", primetila je Goca. "Ne mogu da saberem sve tvoje nastupe, ali mogu da izvučem iz sebe utisak. Ovo je najbolja interpretacija od kako ja sedim u ovoj stolici", oduševljen je bio Hari.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Pinkove zvezdice: Žiri složan - Pavle, ti si čudo od deteta i aposolutni pobednik!

Izvor: Svet plus, 05.Jun.2015

U trećoj grupi koju u večerašnjoj emisiji Pinkove zvezdice čine Todor Kitanović, Valentina Mec, Pavle Vasiljević i Dunja Jeličić,žiri je imao samo reči hvale, a najmlađi učesnik dobio je pregršt pozitivih komplimenata...Najmlađi i najslađi učesnik Pavle Vasiljević, ponovo je svojom izvedbom...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.