Pinkove zvezdice: Žiri složan - Pavle, ti si čudo od deteta i aposolutni pobednik!

Izvor: Svet plus, 05.Jun.2015, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezdice: Žiri složan - Pavle, ti si čudo od deteta i aposolutni pobednik!

U trećoj grupi koju u večerašnjoj emisiji Pinkove zvezdice čine Todor Kitanović, Valentina Mec, Pavle Vasiljević i Dunja Jeličić,žiri je imao samo reči hvale, a najmlađi učesnik dobio je pregršt pozitivih komplimenata.

Najmlađi i najslađi učesnik Pavle Vasiljević, ponovo je svojom izvedbom raspametio u Pinkovim zvezdicama, te je žiri bio oduševljen, što se ovog puta opredelio za pesmu Džuli. Kao pravi mali gospodin sa sve košuljicom i leptir >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << mašnom, pavle je bukvalno zasijao na podijumu Pinkovih zvezdica, a raspamećeni žiri nije mogao da sakrije oduševljenje, jer je on definitivno najslađi učesnik čitavog serijala:

"Toliko mi se sviđa taj gospodski fazon u telu sedmogodišnjaka", rekla je Leontina. "Sa sedam godina nema takvog deteta. Ti si čudo od deteta, ti si vunderkind", hvalila ga je ona. "Definitivno, ti jedini imaš svoj stil. Ti si stvarno za zvezdu rođen", dodao je Hari. "Ti si apsolutni pobednik. Zbog tebe je ovaj šou napravravljen. I ja ću sve svoje napore uložiti da ti dobiješ specijalnu nagradu kao najmlađi, najsladji i najtalentovaniji pevač", dodao je on. 
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezdice

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.