“Pinkove Zvezdice”: Ovi mališani su prošli dalje (video)

Izvor: Svet, 27.Mar.2015, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Pinkove Zvezdice”: Ovi mališani su prošli dalje (video)

Iz baraža u sedmi krug takmičenja idu: Bojan, Ivona i Ivana.
Večeras je takmičenje naspustila Irina. Ona je od sponzora dobila putovanje u Grčku, na koje može otići sa svojim roditeljima.

Mateja Vukašinović je večeras poslednji nastupio i uspeo da osvoji svih pet glasova!

Nakon prve pesme “Srce nije kamen”, osvojio je tri glasa.
“Ja ne volim kada neko peva Tošetovu pesmu… ne znam zašto. Ti si meni bio super, ali večeras nisi blistao”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << rekao je Milan.
“To je zato što niko ne može da dostigne taj nivo”, dodala je Jelena, a Milan se složio da je upravo na to mislio.
“Nešto se desilo, pa nije bilo ubedljivo, i zato je tri”, rekla je Jelena.

“Just the way you are”, bila je druga pesma koju jeMateja izveo, a Goca je odmah prokomentarisala:
“Vukašinoviću, šta majke ti, bi sa onom pesmom? Šta ti bi čoveče? Zvučao si kao da otaljavaš, da skineš s vrata. Ovo si ti. Ovo je i tvoj blistav izraz. Nisam videla prvu koreograifju, ali on voli da se obrati nekoj devojčici.”
“Da jedan dečko ima toliko muževnosti, i da se na sceni istakne, i da dominira, a da nije isfeminiziran. Podsetio me je na Elvisa Prislija u ranim danima”, rekla je Leontina.

Ivana je četvrta četvorka večeras!

Pevala je pesmu Jelene Tomašević “Vertigo”.
“Super! Divno ste izgledale, i lepo si se utopila u matricu. Sjajno sam se osećao dok sam te slušao, sve je skockano bilo”, rekao je Hari.
Milan je primetio da Ivana ima istančan sluh gde svoj glas “ugradi“ u pesmu, a Jeleni se svidelo jer je Ivana pesmu otpevala drugačije od nje.

Nakon pesme “Break Free”, Goca se iznenadila kada je podigla svoju stolicu. Ona je šokirana bledim izdanjem, ove večeri, od Ivane.
“Naporno mi je bilo da slušam ovu drugu pesmu, a u prvoj mi je falila emocija, izraz”, zaključila je Goca.

Irina, sjajna kao uvek i osvaja svih pet glasova!

Prvu pesmu “Nespretno” Irina je donela na svoj način.
“Jedna od najboljih si ti na ovom takmičenju. Moj favorit, ako mogu reći”, rekao je Hari, a potom nastavio, “ali večeras, nekako si mi… mlaka si bila. Ne osećam taj udar u pesmi. Malo je jazzy. Donela si atmosferu, ali sam ja za one tvoje pesme gde pustiš glas, gde si najbolja, zaključio je on. Pitak glas kao mleko i pitko plovi u ovoj matrici.”

Irina je, zatim, zapevala “Dance with somebody”, a njen drug iz Poljske joj je doneo ružu i pismo. Čak je i žiri podigla na noge, pa je i Jelena zaigrala. Ona ju je pohvalila jer ima sveden izgled, baš onako kako treba da izgleda devojčica njenih godina.
“Mnogo energije u pesmi, zaista odličan nastup”, složio se žiri.

Todor druga petica večeras!

Pesma “It’s my life” je publiku podigla na noge.
“Molim te, nemoj više nikada da pevaš pesme na engleskom jeziku, molim te. Ne izgovaraš dobro reči, ne zvučiš dobro na engleskom”, stroga je bila Goca.
“Ma ljudi, kako peva Šakira na “tarzan english-u“, pokušala je da ga odbrani Jelena.
Milan nije siguran da je to za pet, jer nije bilo savršeno.

“Još samo ovu noć mi daj” je druga pesma koju je Todor pevao i uspeo da zadrži #svihpet gore.
“Gale je dobio svog dostojnog naslednika, pravo da ti kažem. Čestitam ti, Niš može biti ponosan na tebe”, blaža je bila Goca, ovog puta. Priznala je da je čak i ona sama ponosna na njega.
Milan ga se prisetio kada je bio u sakou:
“Mirno i povučeno dete koje je bilo blago, a sada je postao roker, i to je njegov stil. Sve je to bilo super.”
“On je čuvar rock and rolla u ovoj emisiji,” dodala je Jelena.

Irina, takođe, četiri glasa!

I Irina je nakon prve pesme, “O meni nikom ne pričaj”, osvojila tri glasa.
“Bilo je dobro, mada nije bilo savršeno. Nekako si previše na nos bacala glas. Ne znam da li je to tako bilo i u prethodnim emisijama”, primetila je Jelena.
“Nisi bila spektakularna, ali si znala biti bolja”, dodao je Hari.
Leontina je primetila da uticaj ima trema i odgovornost nastupa u ovom krugu.

Trema je izgleda učinila svoje, pa je posle druge pesme “My all”, Goca odmah rekla:
“Sve vreme nešto metiljavo onako, kao da te streljamo.Poslednji refren do samog kraja je bio odličan. Da si pevala tako sve vreme, dobila bi #svihpet. Četvorka je objektivna.”
Leontina je primetila da je Irina, gotovo konstantno, pevala falsetom, jer se bojala da joj ne pukne glas, a Milan smatra da ona nije bila na nivou na kome je bila do sada.

Bojan ne uspeva da osvoji #svihpet, ipak samo četiri glasa!

“Prokleta bila” Sregeja Ćekovića  Bojanu je donela tri glasa.
“Meni se toliko dopada Bojanova boja glasa. Toliko je topla, plemenita, i ono što smo ti rekli prošli put to si poslušao”, primetila je Goca.
“Super si bio, jača ti je strana drama i tihi deo pesme. Čim pustiš malo glas, krajevi su ti problem. Najbolji si u toj tihoj lagi, prosto diraš u srce”, rekao je Hari.
Jelena se složila sa Harijem:
“Lepo zvuči kada nežno peva, baš si se potrudio za ovaj krug.”

Bojan je zatim otevao drugu pesmu”Varnice”, Željka Joksimovića.
Milan je priznao da je poslušao publiku i dao svoj glas Bojanu:
“Sve što mi procenjujemo, ocenjujemo, to pada u vodu kada publika kaže svoje i to što je Bojan na kraju otpevao još jedan refren, ja sam dao glas.”
Hari mu je predvideo karijeru, jer je primetio da Bojan želi da postane zvezda, iako je mnogo falilo za #svihpet ovoga puta.

Valentina je prva petica za večeras!

Nakon pesme “Više se ne vraćaš”, osvaja čestiri glasa, a žiri je bio zadovoljan.
“Lepo si pevala, neću mnogo da komentarišem dok ne čujem drugu pesmu, da ne pokvarim nešto”, rekla je Goca.
“Svega je tu bilo. I puno glasa i volumena, i malo tog flaha… Jedva čekam da čujem drugu”, poručila joj je Jelena.
“Imala si svašta, baš si svašta radila u pesmi i to mi se sviđa”, dodao je Hari.

Oduševljenje je nastupilo nakon što je Valentina izvela pesmu Maraje Keri “Without you”.
“Drastična razlika između ove dve numere. Ona je tu pokazala da je mala Kristina Agilera, mala Maraja. Prelepo izgledaš i mislim da si prava ženska zvezda. Pevački i na sceni, kako to sve izgleda, meni je super”, oduševljen je bio Milan.
“Divno izgledaš, tako si ženstvena i graciozna. O pevanju nemam reči, ovo je bilo verifikovanje i poboljšanje prve ocene. Najviše mi se dopalo to što si preživela pesmu. Emotivno, nežno, refreni su bili besprekorni” dodala je Jelena.

Ivona nastupa prva večeras i osvaja četiri glasa!

Prva pesma koju je izabrala bila je “Na korak sam od tebe” i dobila tri glasa.
Jelena je primetila da je Ivona drugačija nego prethodnih nekoliko put:
“Ima snagu u glasu, i lepu boju glasa i to mi se jako dopada.”
Milanu se nije svideo izbor pesme, ne zato što je pesma loša, već zato što je u ovoj pesmi čuo “ono dečije“ u Ivoninom glasu i poželeo je da bude bolja u sledećoj pesmi.

Nakon izvođenja “Locked Out Of Heaven”, Goca je spustila svoju stolicu u poslednjem trenutku. Ona smatra da je prva pesma, objektivno, bila za tri i dodala:
“U drugoj se poboljšala, ali na četvorku, uz svu želju da joj da peticu.”
Leontina se ne slaže sa Gocom. Ona je uporedila to sa časom matematike, jer ako dete ima trojku u dnevniku, i odgovara za peticu, profesor nalazi prosečnu ocenu, koja je četiri. Leontina je sigurna da je harizmatičnost koju Ivona ima došla do izražaja u drugoj pesmi.

Uskoro počinje još jedna epizoda “Pinkovih Zvezdica”.
U toku je šesti krug takmičenja.
Večeras nas očekuju kompletni nastupi, sa koreografijom, kostimima, a takmičari će pevati po dve pesme. Pravila su kao i u “Pinkovim Zvezdama”.
Žiri je i večeras u punom sastavu, pa će Jelena Tomašević, Milan Stanković, Leontina Vukomanović, Hari Varešanović i Goca Tržan biti na teškim mukama.
Podršku na sceni pružiće im Marijana Mićić, a da li će i večeras mnogi od njih zablistati i podići publiku na noge, ostaje da vidimo.
Budite uz Svet.rs i pratite “Pinkove Zvezdice”.
Pogledaj vesti o: Milan Stanković,   Goca Tržan

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

“Pinkove Zvezdice”: Ovi mališani su prošli dalje

Izvor: Scandal.rs, 27.Mar.2015

Iz baraža u sedmi krug takmičenja idu: Bojan, Ivona i Ivana...Večeras je takmičenje naspustila Irina. Ona je od sponzora dobila putovanje u Grčku, na koje može otići sa svojim roditeljima...Mateja Vukašinović je večeras poslednji nastupio i uspeo da osvoji svih pet glasova!..Nakon prve pesme...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.