Pinkove Zvezdice: Magdalena Vračić rasplakala Gocu! (video)

Izvor: Scandal.rs, 01.Apr.2015, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove Zvezdice: Magdalena Vračić rasplakala Gocu! (video)

Izvodeći numeru  Goce Tržan “Po mome srcu hodaj “, Magdalena je uspela da izazove gromoglasan aplauz i oduševljenje petočlanog žirija šoua Pinkove zvezdice, dok je Gocu uspela i da rasplače:  “Ovo je jedna od najlepših balada koje sam snimila u svom životu. Pored toga, ovo je verovatno prva interpretacija neke moje pesme, koja je famozna, zaista”, odala je Goca priznanje i dodala: “Ti si bila zaista sjajna, i hvala ti što si odabrala ovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << pesmu. Ja ti se zahvaljujem”, oduševljena je bila Goca. “Lepo sam se osećao dok si pevala”, dodao je Hari.

Marijana je donela velikog plišanog medveda na scenu, jer fanovi nisu uspeli da ga bace na scenu. Drugom pesmom “To”, Magdalena je uspela da unese velike promene. “Pevala si energično, i sve mi se svidelo… pa čak i to što si promenila par reči u pesmi i tako prilagodila svojim godinama, rekla je Jelena. U prvoj pesmi je pokazala emotivno, u drugoj energično, samo bih ja dodao još malo energije u drugoj”, dodao je Milan.


Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Pinkove Zvezdice: Magdalena Vračić rasplakala Gocu! (video)

Izvor: Svet, 01.Apr.2015

Izvodeći numeru  Goce Tržan “Po mome srcu hodaj “, Magdalena je uspela da izazove gromoglasan aplauz i oduševljenje petočlanog žirija šoua Pinkove zvezdice, dok je Gocu uspela i da rasplače:  “Ovo je jedna od najlepših balada koje sam snimila u svom životu. Pored toga, ovo je verovatno...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.