Pikove zvezdice: Fantastični Miodrag Đokić briljantnim nastupom ostavio sve bez daha! VIDEO

Izvor: Svet plus, 08.Maj.2015, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pikove zvezdice: Fantastični Miodrag Đokić briljantnim nastupom ostavio sve bez daha! VIDEO

Miodrag Đokić i u večerašnjoj emisiji Pinkove zvezdice uspeo je da oduševi petočlani žiri najpopularnijeg takmičenja na našim prostorima.

Pevajući pesmu "Please forgive me", Miodrag je u Pinkovim zvezdicama uspeo da oduševi žiri i izazove pregršt pozitivnih komentara: "Ovaj šou postaje stvarno, ne uzbudljiv, iz koreografije u koreografiju gledamo male priče na sceni. Cela >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << poenta ovog koreografa, cela priča je stvarno fantastična", primetila je Leontina.

"Miodraže, meni si ovde nekako kao šlag na torti. Tvoje pevanje, zrela emocija, mogao si još malo da ga nijansiraš, savetovala ga je ona. Jedan bariton od mladog čoveka, nije mi jasno kako. I ja bih voleo da si ga malo nijansirao. Da je bio slalom, veleslalom, nema veze", rekao je Hari.  "On je moje ljubimče", šta da radim, priznala je Goca.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.