Nastasija Tintor žiri Pinkovih zvezdica ostavila bez teksta: Ti si savršena! VIDEO

Izvor: Svet plus, 07.Nov.2015, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastasija Tintor žiri Pinkovih zvezdica ostavila bez teksta: Ti si savršena! VIDEO

Nastasija Tintor je svojim spektakularnim nastupom u večerašnjoj emisiji Pinkove zvezdice ostavila žiri bez reči, te su se svi složili u jednom, da je bila savršena.

Izvodeći numeru "One and Only", Nastasija je Pinkovim zvezdicama uspela da izazove posebne emocije kod žirija, te su i komentari na njen nastup bili fenomenalni: "Spektakularno. Sve bolji od boljih. Nemam reči, ja nemam reči >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << na kraju", rekao je Hari. "Mogla si da otpevaš samo ovaj poslednjih stih, pa da znamo kakav si pevač, sve je ostalo bilo nepotrebno", smatra Leontina. "Besprekorna si, tako sa lakoćom sve to izlazi iz tebe. Znači savršena si, da li znaš da si savršena", rekla je Goca. "Predivno pevaš, predivno izgledaš. Bravo za Vršac, izrodi jednu ozbiljnu pevačicu", hvalila je Goca. "Oduševljenje, divljenje, svaka čast. Ja ne znam sa kojom lakoćom ti to radiš. Jedan si od favorita", smatra Milan.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.