Pinkove zvezdice: Marija Šimić originalnim nastupom raspametila! VIDEO

Izvor: Svet plus, 06.Nov.2015, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezdice: Marija Šimić originalnim nastupom raspametila! VIDEO

Marija Simić uspela je da svojim originalnim nastupom u večerašnjoj emisiji Pinkove zvezdice očara petočlani žiri i dobije #svihpet.

Izvođenjem numere Dov'e L'Amore Marija je uspela da fascinira svojim vokalom petočlani žiri Pinkovih zvezdica: "Bravo, stvarno bravo. Marija španjolka nam je stigla u studio. Divno Marija, i tako si pevala. Potpuna sigurnost i stabilnostu  pesmi. Naročito >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << u ukrasima. Svaki si izvela perfektno. Bilo je na kraju malo nesigurnosti. Sve čestitke za izbor pesme, ovo prvi put slušamo. Originalna si, i to mi se dopada", hvalila ju je Jelena. "Zahvali se Hariju na petom glasu, za to je kriva Leontina. Celu pesmu mi se sve sviđa, samo je falilo malo da pređe u sjajno, ali si od starta trebala da budeš na maksimumum", dodao je Milan.

 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Presltka Nika Purić u Pinkovim zvezdicama očarala: Ti si rođena za scenu! VIDEO

Izvor: Svet plus, 06.Nov.2015

Sedmogodišnja Nika Purić u večerašnjoj emisiji Pinkove zvezdice, uspela je da svojim nastupom potpuno očara žiri i dobije #svihpet glasova...Kao prava mala zvezda, Nika je na scenu Pinkovih zvezdica izašla potpuno samouvereno i pokazala da zaslužuje da se nađe u sledećem krugu najpopularnijeg...

Nastavak na Svet plus...

Nastasija Tintor žiri Pinkovih zvezdica ostavila bez teksta: Ti si savršena! VIDEO

Izvor: Svet plus, 07.Nov.2015, 00:35

Nastasija Tintor je svojim spektakularnim nastupom u večerašnjoj emisiji Pinkove zvezdice ostavila žiri bez reči, te su se svi složili u jednom, da je bila savršena...Izvodeći numeru "One and Only", Nastasija je Pinkovim zvezdicama uspela da izazove posebne emocije kod žirija, te su i komentari...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.