Više od igre: Grupa Continuum Youth otvorila drugi krug sa #svihpet! VIDEO

Izvor: Svet plus, 07.Nov.2015, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više od igre: Grupa Continuum Youth otvorila drugi krug sa #svihpet! VIDEO

U drugom krugu takmičenja "Više od igre" emisiju je otvorila grupa Continuum Youth, koja je svojim nastupom oduševila petočlani žiri.

Iako su članice žirija Više od igre imale zamerke na njihovu energiju, složile su se u tome da su bili jako uigrani, efektni i da su izabrali odličnu pesmu: "Vrlo uigrani, efektna koreografija, kostimi takođe, koji daju akcente na njihove pokrete", rekla je Mina. Lokica se složila sa svojom koleginicom da su imali efektnu priču, ali da im je falilo malo više energije.

"Jako su mi se dopali i ne znam kako ću biti strožija. Nisu bili za pet, od mene su dobili pet minus...", dodala je Ana.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.