Katarina Zdravković u Pinkovim zvezdicama rastopila žiri! VIDEO

Izvor: Svet plus, 15.Apr.2016, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina Zdravković u Pinkovim zvezdicama rastopila žiri! VIDEO

Preslatka Katarina Zdravković i u velerašnjoj emisiji Pinkove zvezdice, uspela je svojom pojavom da očara petočlani žiri, koji je potpuno bio raznežen kada je ugledao na sceni.

Izvodeći numeru "Ljuljaj me nežno", Katarina je i u ovoj emisiji uspela da šarmira sve i potpuno žiri Pinkovih zvezdica ostavi bez teksta: "Pevala je prema svom uzrastu. Ne smeš da pevaš brzu pesmu kao baladu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Bila si beskrajno slatka", rekla je Goca. "Ti si dokaz da devojčice brže odrastaju od muškaraca. Ti si istinski pevač", dodao je Hari.

"Večeras ti je poklonjena petica", rekao je Milan. "Ja sam potpuno rastopljena. Ti si jedan pravi med i lepota", zaključila je Jelena.

"

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bez konkurencije? Elena Bimbilovska u Pinkovim zvezdicama zakucala! VIDEO

Izvor: Svet plus, 15.Apr.2016

Makedonka Elena Bimbilovska iz mesta Struga oduvala je večeras žiri, publiku, ali i sve ostale konkurente u emisiji Pinkove zvezdice!..Njeno izvođenje Sijine pesme bilo je takvo da gotovo ne postoji pevačica u Srbiji koja bi se usudila i uspela da otpeva tako ovu pesmu, bili su komentari žirija...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.