Iver ne pada daleko od klade: I ćerka čuvenog harmonikaša u Pinkovim zvezdicama! (video)

Izvor: Scandal.rs, 23.Sep.2016, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iver ne pada daleko od klade: I ćerka čuvenog harmonikaša u Pinkovim zvezdicama! (video)

U večerašnjoj prvoj emisiji treće sezone “Pinkovih zvezdica” predstaviće se čak 15 potpuno novih malih takmičara. Kako pravila nalažu, žiri će moći samo 10 od njih da pošalje u novi krug. Među takmičarima u ovoj sezoni pored predstavnika Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije, po prvi put naćiće se i učesnici iz Hrvatske. U oštroj konkurenciji nalaze se i naslednici poznatih i priznatih muzičara, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << pa će se tako u pevačkim vodama oprobati i ćerka virtuoza na harmonici Mirka Kodića – Rebeka

Majka joj je pevačica, a ja sam muzičar, tako da nije mogla ništa drugo da izabere do da se oproba u estradnim vodama“, izjavio je Kodić.

Žiri je delimično izmenjen pa će uz Gocu Tržan, Jelenu Tomašević i Leontinu, od večeras na crvenim foteljama sedeti i Sergej Ćetković i Aleksandar Cvetković, frontmen “Tropiko” benda.

Deliće prve emisije pogledajte u najavi ispod!

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

OSVOJILA U STARTU: Malena Nađa (6) totalno raznežila žiri u “Pinkovim zvezdicama”! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Sep.2016

U prvoj emisiji treće sezone "Pinkovih zvezdica" među talentovanim kandidatima našla se i najmlađa u ovoj sezoni, Nađa Erdoglija (6) iz Ušća kod Kraljeva, koja je doslovno istopila petočlani žiri svojom pojavom na sceni...Malena Nađa je došla u "Pinkove zvezdice" na nagovo sestre, a otpevala...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.