OSVOJILA U STARTU: Malena Nađa (6) totalno raznežila žiri u “Pinkovim zvezdicama”! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Sep.2016, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSVOJILA U STARTU: Malena Nađa (6) totalno raznežila žiri u “Pinkovim zvezdicama”! (VIDEO)

U prvoj emisiji treće sezone "Pinkovih zvezdica" među talentovanim kandidatima našla se i najmlađa u ovoj sezoni, Nađa Erdoglija (6) iz Ušća kod Kraljeva, koja je doslovno istopila petočlani žiri svojom pojavom na sceni.

Malena Nađa je došla u "Pinkove zvezdice" na nagovo sestre, a otpevala pesmu "Naša ljubav" Maje Marković, a žiri u sastavu: Leontina, Jelena Tomašević, Goca Tržan, Segej >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Ćerković i Sale Tropiko, očarala je svojom slatkoćom i mekim glasićem.

Printskrin: Youtube/Pinkove Zvezde

Iako je u početku imala maksimalnih pet glasova, dok se Goca nije spustila pred sam kraj nastupa, Nađa je ostala najslađa i najmlađa takmičarka prve sezone, a prema mišljenju Marijane Mićić i cele sezone.

Pogledajte Nađin nastup:



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Pinkove zvezdice

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.