Zvezdo, ode najbolji strelac!?

Izvor: Sportske.net, 27.Avg.2017, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdo, ode najbolji strelac!?

Šok za navijače Crvene zvezde posle večerašnjeg derbija!

I dok je javnost očekivala odgovor na pitanje da li je Uroš Đurđević odigrao oproštajnu utakmicu u dresu Partizana, večeras se pojavila informacija da je to slučaj sa Ričmondom Boaćijem iz Crvene zvezde!

Naime, ''Novosti'' su objavile vest da će najbolji strelac Crvene zvezde karijeru nastaviti u danskom Kopenhagenu.

Prema njihovim saznanjima, ponuda je već >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prihvaćena, a iznosi četiri miliona evra, iako su se prethodnih nedelja pominjale i ponude iz Bundeslige, navodno još unosnije.

I trener Milojević je na konferenciji za medije bio upitan za situaciju oko Boaćija, ali on tvrdi da nije upoznat za potencijalnim transferom.

Inače, pomenuti izvor navodi da bi zamena za Boaćija mogao da bude Nikola Stoiljković iz Brage, koji se ovih dana najavljuje i kao potencijalno pojačanje Partizana u slučaju da Uroš Đurđević ode u inostranstvo.

Međutim, tokom večeri, ''Novosti'' su korigovale prethodnu informaciju o Boaćiju, uz najnovija saznanja da posao sa Dancima još uvek nije završen.

Takođe, posle derbija se oglasio i sam fudbaler, a šta je Boaći rekao o mogćem odlasku iz Zvezde, čitajte OVDE.

--

Da li se Đurđević oprostio od Partizana? Ovo je njegov odgovor! https://t.co/lNpPZiuIRr

— Sportske.net (@sportske) August 27, 2017
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Boaći napušta Zvezdu?

Izvor: Vesti-online.com, 27.Avg.2017

Najbolji strelac Crvene zvezde Ričmond Boaći verovatno je odigrao poslednju utakmicu u crveno-belom dresu...Kako saznaje Informer reprezentativac Gane bi trebalo da pojača redove prvaka Danske Kopenhagen koji će na račun Crvene zvezde uplatiti četiri miliona evra...Isti lista navodi da bi transfer...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.