Zvezdino dete i fudbaler Metalca: Ti si samo mali Partizan

Izvor: Blic, 01.Nov.2015, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdino dete i fudbaler Metalca: Ti si samo mali Partizan

Talentovani vezista Nikola Stojković, dete Crvene zvezde i sada fudbaler Metalca, imao je poruku za Partizan posle trijumfa sa 1:0 u 16. kolu Superlige.

Velika pobeda!!! TI SI SAMO MALI partizan!!! ⚽️⚪️

A photo posted by Nikola Stojkovic (@pixii24) on Nov 1, 2015 at 9:42am PST

Crno-beli su u Gornjem Milanovcu produžili agoniju, igrači srpskog šampiona Božinov i Bandalovski >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prave selfi na klupi uoči meča, a so na ranu stigla je posle utakmice.

"Velika pobeda. Ti si samo mali Partizan", napisao je Stojković uz fotografiju sa saigračem Mijailovićem iz svlačionice.

Vezisti rođenom 1995. godine ova pobeda verovatno znači nešto više, jer je ponikao u Zvezdi. Na "Marakani" je proveo dve godine u mlađim kategorijama, bio na pozajmici u BSK-u iz Borče, ali nije uspeo da se izbori za status prvotimca.

Zato je uoči početka sezone sporazumno raskinuta saradnja i Stojković je kao slobodan igrač prešao u Metalac.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zvezdino dete i fudbaler Metalca: Ti si samo mali Partizan /FOTO/

Izvor: Blic, 02.Nov.2015, 01:05

Talentovani vezista Nikola Stojković, dete Crvene zvezde i sada fudbaler Metalca, imao je poruku za Partizan posle trijumfa sa 1:0 u 16. kolu Superlige...Velika pobeda!!! TI SI SAMO MALI partizan!!! ⚽️⚪️..A photo posted by Nikola Stojkovic (@pixii24) on Nov 1, 2015 at 9:42am PST..Crno-beli su...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.