Zvezdini navijači prozivaju Novaka zbog dolaska na utakmice Partizana: „Čemu brukanje“

Izvor: Luftika.rs, 08.Apr.2023, 19:49

Zvezdini navijači prozivaju Novaka zbog dolaska na utakmice Partizana: „Čemu brukanje“

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, gledao je sinoćnju košarkašku utakmicu između Monaka i Partizana, u društvu supruge Jelene i sina Stefana.
Izabranici Željka Obradovića ostvarili su veliki uspeh, plasirali su se u TOP 8 Evrolige i tako ispunili glavni cilj.
I Novak Đoković je zajedno sa svojom porodicom sinoć bodrio beogradski tim u veoma važnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << meču, a nakon utakmice, srpski as se našao na udaru navijača Crvene zvezde, koji su na društvenim mrežama osudili to što Novak dolazi na utakmice Partizana, a pritom je navijač Zvezde.
И тако…..мали Стефан страствени паетизановац. https://t.co/YsGYv6Zd4K
— Срђан ДЕДА (@DedaSrdjan) April 8, 2023

Inače, poznato je da je Novakov naslednik, Stefan, navijač Partizana pa Novak daje sve od sebe da svom sinu ispuni želje i vodi ga na utakmice voljenog kluba.
– Osećam se lepo. Uživam, tu sam sa sinom i ženom. Partizan pobeđuje, drago mi je zbog toga. Partizan podržavam i navijam za njega kad igraju protiv bilo koga osim Zvezde. Ja sam zvezdaš, ali naravno navijam za srpski klub. Moj sin podržava Partizan, voli Partizan, tako da sada idemo i na Partizanove utakmice i evo, drago mi je što vode na poluvremenu i nadam se da će uspeti da obezbede plasman u Top 8, rekao je Đoković u razgovoru za „Sport klub“.
Izvor: Kurir.rs
Karte za Đokovićev meč u Banjaluci prodaju se za vrtoglavu sumu, ali dobijate i Golf

Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Novak Đoković,   Košarka,   Crvena Zvezda

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.